Søg på HESTEHAUGE BILER

Forretningen er lukket 1/5-2022

Jeg vil fremover være ansat og partner hos Klokholm Automobiler.Køb dine penge hurtigt og billigt.

Vi samarbejder med en af de største ”spillere” i bankverdenen. Det betyder vi altid kan give dig svar på finansiering her og nu.
Santander tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, og altid til en konkurrancedygtig pris. 

Santander Bank 300x118

Santander Consumer BankI Danmark er en del af det spanske Banco Santander, som er grundlagt 1857. Santander Consumer Bank har i dag en førende position på det danske marked for billån som forbrugsfinansiering. De er specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter.

Banco Santander er den største bank i Eurozonen(!) og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan, og mere end 125 mio. kunder i over end 40 lande.

 

finansiering bil int

Din bank er dyrere, end du tror...

Talrige undersøgelser har gennem årene igen og igen vist, at bilfinansiering via bilforhandleren som oftest er billigere end banken. For at sammenligne forskellige lån kan du kigge på ÅOP - årlige omkosninger i procent. Men det kræver, at lånene har samme hovedstol - lånebeløb, og ikke mindst samme løbetid.

finansiering bil oekonomi ballance

Også uden pant

I nogle tilfælde kan Santander Consumer bank også tilbyde lån uden pant, hvilket betyder at du kan spare alle omkostninger til tinglysning - gebyr og stempel. Ved et billån på kr. 200.000,- løber det op i knap kr. 5.000,- For at låne uden pant skal du blot have en alm. indkomst og en sund økonomi med ballance mellem indtægter og udgifter..

Men hvad er en sund økonomi?
Det er først og fremmest et spørgsmål om, at du er i stand til at betale hver sit. Du behøver altså ikke at have en gage eller friværdi på en ½ mill. - eller mere, for at få markedets bedste finansiering.

Med over 25 års erfaring i rådgivning ved bilfinansiering, kan vi hjælpe dig med at få det rigtige overblik.Den rigtige finansiering - lad os hjælpe!

For nogen kan det at vælge den rigtige finansiering være en næsten uoverskuelig opgave.

Der findes ikke et standardsvar, fordi vores bohov er vidt forskellige. Hvis du f.eks har en stor udbetaling, og kører under 10.000 km om året, kan du roligt vælge en finansiering med lang løbetid, fordi friværdien - din bils værdi minus restgæld, vil være ganske stor.

Hvis du omvendt kører f.eks. 30.000 km om året, vil bilens værdi falde mere pr. år. For hele tiden at bevare en fornuftig friværdi - hels svarende til din udbetaling, kræver det en kortere løbetid.

Vi har over 25 års erfaring med salg af biler og finansiering, så vi har erfaringer med de fleste problemstillinger. Og vi hjælper gerne med at afdække Dine behov, så Du kan få den - for Dig, bedste finansiering.