Søg på HESTEHAUGE BILER

Forretningen er lukket 1/5-2022

Jeg vil fremover være ansat og partner hos Klokholm Automobiler.tommy hestehauge team

Tommy Hestehauge
Indehaver, køb & salg

Tommy Hestehauge

Far til Kamilla på 23 år og gift med Tenna, som også er selvstændig med egen frisørsalon.

Biler har altid været en del af min hverdag. I min barndom var det først min farfar, som drev autoværksted. Senere min far, som også har haft eget værksted (Aarup Auto). Derfor lå det ligetil, at jeg selv blev udlært automekaniker hos Volvo i Aarup. Men jeg fandt ret hurtig ud af, at uddannelsen ikke skulle bruges til at skrue i biler. Men at jeg skulle beskæftige mig med kunder og salg.

Som 21 årig var jeg heldig at få et job som junior sælger hos C.A-Larsen - Peugeot i Odense. Der var jeg i næsten 14 år, hvorefter jeg så blev tilbudt at prøve noget nyt.

Efter 6 år hos Alumeco i Odense, hvor arbejdet bestod af salg af aluminium til industrien, fik jeg i 2006 tilbud om et job som salgschef hos Seat / Skoda Odense, hvor jeg har været indtil selvstændigheden trak i mig.

I hele mit voksenliv har det handlet om salg, og ikke mindst det at sikre at kunderne har følt sig vejledt og hjulpet til at træffe de rigtige beslutninger - som oftest i forbindelse med køb af bil.

Da muligheden opstod for at drive min egen bilforretning, var det heller ikke svært at træffe den beslutning. Det betyder nemlig, at alt i hverdagen drives af mig og mine visioner, om hvordan du som kunde skal opleve en god bilhandel.


Vores samarbejdspartnere


DBFU 
Dansk Bilforhandler Union

team mj autoservice

MJ Autoservice
Mekanisk kontrol og klargøring


Santander Consumer bank
Finansiering


SUVO
RustbeskyttelseVi hører gerne fra Dig - både ris og ros!


Det ligger os meget på sinde at alle kunder og besøgende i forretningen føler sig korrekt vejledt og godt behandlet. Derfor vil vi altid gerne høre Din mening - både ris og ros. Du kan skrive til os her... Hvis du hellere vil tale om det, er du velkommen i forretningen, ligesom du også kan skrive til os, at du gerne vil ringes op.